Нов рекламен канал... За всеки!

Малки обяви & Промо оферти

След всяко плащане, клиентът получава разписка, която пази като документ. Върху лицето на разписките има специално обособени текстови рекламни карета. Рекламното послание се принтира на лицето на разписката, заедно с информацията за платени сметки.

Рекламно каре на платежна разписка - лице

Нов рекламен канал

Нов рекламен канал, който предоставя възможност за разпечатване на съобщения в специално обособени текстови рекламни карета на лицето на разписката, заедно с информацията за платени сметки. Рекламата се разпространява на разписките за платени битови сметки в над 305 офиса в цялата страна. Гарантирано отпечатване на заявената бройка рекламни карета до изчерпване на количествата. Независимо колко сметки заплаща, клиентът ще получи Вашата реклама само веднъж.

Достигаща до всеки

Национални, регионални и тясно таргетирани рекламни кампании

Нов рекламен канал, който предоставя възможност за разпечатване на съобщения в специално обособени текстови рекламни карета на лицето на разписката, заедно с информацията за платени сметки. Рекламата се разпространява на разписките за платени битови сметки в над 305 офиса в цялата страна. Гарантирано отпечатване на заявената бройка рекламни карета до изчерпване на количествата.

Стартирай тук
Местоположения

Бързо Изгодно Ефективно

 • Рекламирайте чрез
 • текст
 • До 250 символа
 • Управлявате вашата реклама бързо и лесно от настолен компютър, смартфон или таблет.
 • Онлайн платформа с удобен интерфейс
 • Управление на вашите рекламни кампании от едно място

Как работи

 • Въведете текст, който желаете да се разпечата на платежната разписка.

 • Изберете конкретен офис или населено място, в което искате да се разпечата Вашата реклама.
  Чрез бутоните за навигиране в дясната част на екрана можете лесно и бързо да маркирате зона по собствен избор, да премахнете или изберете офисите в тази зона.

 • Попълнете полетата с информация за кампанията и за физическо/юридическо лице и потвърдете поръчката.

Заявките могат да бъдат платени във всяка каса на EasyPay, през ePay.bg и чрез банков превод.

Параметри на рекламата

Вие купувате брой рекламни карета за цялата страна, избрано населено място или конкретен офис, в който искате да се разпечата Вашата реклама. Рекламното съобщение се принтира на една от платежните разписки за битови сметки, които клиентът получава, независимо колко сметки плаща. Вие плащате само за публикувана реклама до изчерпване на заявените количества.

В офисите може да се разпечатват различни реклами, в зависимост от зададените параметри и поръчки.

Параметри на рекламния канал:
само текст, без изображения до 250 символа, (вкл. цифри, шпации, препинателни знаци) до 33 символа на ред, до 13 реда (в т.ч. поне 2 празни реда)

Ако имате въпроси...

Колко струва ?

Заявете сега Вашата рекламна кампания само срещу 0.036 лв.
- Посочената цена е за 1 публикация
- Мин. количество 1 000 бр. за една рекламна кампания.

* На основание чл. 28, ал. 2 от Общите условия за печат, разпространение и излъчване на реклами и рекламни форми на „ЕПСА-МЕДИЯ МАРКЕТ“ ЕООД, АГЕНЦИЯТА си запазва правото да предлага цени по индивидуално договаряне с клиента, съобразно специфичните му нужди и спецификите на конкретните негови изисквания и желания относно рекламната кампания.

Започнете