Нов рекламен канал... За всеки!

Малки обяви & Промо оферти

След всяко плащане, клиентът получава разписка, която пази като документ. Използвайте гърба на платежната разписката като рекламна зона, за да промотирате Вашите продукти и услуги! Заявявате Вашата реклама за точно определен офис, град, област или зона от собствените офиси на EasyPay.

Рекламно каре на платежна разписка - гръб

Нов рекламен канал

EPSA (Рекламно поле на платежна разписка - гръб) е нов рекламен канал, който предоставя възможност за разпечатване на рекламни съобщения на гърба на платежната разписка, заедно с информацията за платени сметки. Печатът е пълноцветен, по предварително изготвен от Вас проект. Заявявате вашата реклама за точно определен район или каса - над 260 в цялата страна. Гарантирано разпространение на заявената бройка

Достигаща до всеки

Национални и регионални кампании

Вие подготвяте проекта на Вашето рекламно послание. Ние ще се погрижим за печата, логистиката и разпространението. Оказваме пълно съдействие за таргетирането на най-подходящите за Вашия бизнес локации. Рекламата се разпространява на разписките за платени битови сметки в над 260 офиса в цялата страна. Гарантирано разпространение на заявената бройка до изчерпване на количествата.

Стартирай тук
Местоположения

Бързо Изгодно Ефективно

Как работи

Малки обяви & Промо оферти

Вие подготвяте проекта на Вашето рекламно послание. Ние ще се погрижим за печата, логистиката и разпространението. Оказваме пълно съдействие за таргетирането на най-подходящите за Вашия бизнес локации.

Параметри на рекламата

Вие купувате брой рекламни разписки за цялата страна, избрано населено място или конкретен офис, в който искате да се разпространява Вашата реклама.
Рекламата се разполага върху целия гръб на разписката във формат А4.

Гарантирана ексклузивност в избраните локации от рекламните канали!
Параметри на рекламния канал:
Визия, подходяща за пълноцветен печат на листа А4, бял офсет, 90 гр.

  • ВАЖНО   Печатът е пълноцветен, по предварително изготвен от Вас проект.

Ако имате въпроси...

Колко струва ?

Заявете сега Вашата рекламна кампания само срещу 0,14 лв./бр.
В цената е включен печат, логистика и разпространение.
Посочената цена е за 1 разпространена рекламна разписка.

* На основание чл. 28, ал. 2 от Общите условия за печат, разпространение и излъчване на реклами и рекламни форми на „ЕПСА-МЕДИЯ МАРКЕТ“ ЕООД, АГЕНЦИЯТА си запазва правото да предлага цени по индивидуално договаряне с клиента, съобразно специфичните му нужди и спецификите на конкретните негови изисквания и желания относно рекламната кампания.

  • Мин. количество за всяка рекламна кампания 30 000 бр.
  • За поръчка под 30 000 бр. – цена от 0.20 лв/бр.