Често задавани въпроси
Разпространение на печатна реклама

 1. Каква е продължителността на една рекламна кампания?

  Продължителността на кампаниите е до изчерпване на количествата рекламни материали, но не повече от 1 месец.

 2. Кога стартира моята рекламна кампания?

  Всяка кампания стартира на заявената от Вас дата, след направено одобрение от администратор, подписан договор и извършено плащане.

 3. Кога трябва да подам заявка за рекламна кампания?

  Необходимо е да направите заявка за реклана кампания най-късно до 5 (пет) работни дни преди желаната от Вас дата за старт на рекламната кампания.

 4. Какъв е срокът за одобрение на рекламната кампания?

  Получените заявки получават одобрение или отказ в срок до 2 (два) работни дни след получаването им. При всяка заявка рекламодателите и рекламните агенции се информират относно сроковете и начините на заплащане на заявките с писмо в електронната поща. В случай, че в посочените срокове заявката не бъде заплатена, тя се анулира.

 5. Защо рекламната ми кампания беше отхвърлена от администратор?

  Администратор може да отхвърли и анулира Ваша кампания, когато тя не отговаря на Общите условия за рекламиране на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД На посочената от Вас електронна поща ще получите писмо с пояснения.

 6. Как да съм сигурен/а за това, че плащането ми е прието или за други важни промени по моята рекламна кампания?

  Ще получавате съобщения с информация за всички важни промени, съобщения от администратор и насоки за необходими действия на електронния адрес, който сте предоставили при попълване на заявката си или при регистрацията на профила си. Моля, проверете настройките на електронната си поща, както и папка “Спам”/ “Junk”. Маркирайте писмото на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД и изберете опцията “Не е спам”/ “Not spam”, за да не изпускате важни известия.

 7. Как ЕПСА-Медия Маркет ЕООД ще ми възстанови сумата по направено от мен плащане при анулирана кампания?

  Когато вече сте заплатили кампания за разпространение на печатна реклама, НЯМА как тя да бъде отказана/прекратена. Сумата по направеното плащане не се възстановява

 8. Издава ли се фактура за извършеното от мен плащане?

  Когато приключите заявката на Вашата рекламна кампания ще получите проформа фактура. Когато направите плащане, ще Ви издадем фактура оригинал.

 9. Как ще получа счетоводните документи за направеното от мен плащане?

  Всички счетоводни документи ще получите на електронния адрес, който сте предоставили при регистрацията на рекламната кампания. Моля, проверете настройките на електронната си поща, както и папка “Спам”/ “Junk”. Маркирайте писмото на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД и изберете опцията “Не е спам”/ “Not spam”, за да не изпускате важни известия.

 10. Какво съдържа издадената електронна фактура? / Официален документ ли е електронната фактура?

  Издадените счетоводни документи съдържат всички задължителни атрибути.

 11. Кога мога да правя корекции по моята рекламна кампания?

  1. ПРЕДИ ЗАВЪРШВАНЕ НА ЗАЯВКАТА ЗА РЕКЛАМА:

   Можете да промените или да откажете Вашата заявка, но преди да сте я завършили. Преди да създадете Вашата поръчка за реклама, запознайте се с Общите условия за рекламиране на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД, раздел ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  2. СЛЕД ЗАПЛАЩАНЕ НА ЗАЯВКАТА ЗА РЕКЛАМА:

   В случай, че вече сте финализирали заявката си чрез плащане, нямате възможност да я променяте или спирате. Запознайте се с Общите условия за рекламиране на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД, раздел ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ. В този случай НЕ се възстановява сумата по направеното плащане. Ако желаете рекламната ви кампания да бъде спряна, моля, обърнете се към Наш сътрудник на office@epsa.media

 12. Как да направя рекламна кампания?

  Свържете се с Наш сътрудник. Той ще Ви съдейства за създаване и стартиране на рекламна кампания.

 13. Мога ли да пусна реклама на друг език?

  Разпространяваме реклами само на български език. Можете да подадете рекламен материал с текст или визия на латиница, когато посочвате име на фирма, марка, уеб сайт и др., но в основния текст и визия се придържайте към българския език. Запознайте се с Общите условия за рекламиране на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД

 14. Как да избера къде да се разпространява моята рекламна кампания?

  Вашата рекламна кампания се реализира по предварително уточнени параметри. Моля, за съдействие се обърнете към Наш сътрудник.

 15. Как да избера периода, за който ще се разпространява моята рекламна кампания?

  Вашата рекламна кампания се реализира по предварително уточнени параметри. Моля, за съдействие се обърнете към Наш сътрудник.

 16. Как мога да се свържа с администратор?

  Получавате съобщения от администратор в електронната поща, която сте посочили при създаване на кампанията.

 17. Какво да направя, ако не намирам отговор на моите въпроси?

  Ако не може да намерите отговор на въпроса, който Ви интересува или имате нужда от помощ при подаване на заявка за реклама, можете да се свържете с нас по някой от следните начини:

  • e-mail: office@epsa.media  

  • Гергана Ненова (Мениджър продажби)
   M +359 882 063 717
   gergana.nenova@epsa.media

  Моля, прегледайте публикуваната информация преди да предприемете тази стъпка.
 18. Какво е работното време на центъра за обслужване на клиенти на ЕПСА-Медия Маркет ЕООД?

  Можете да се свържете с наш сътрудник само в работно време:
  Всеки работен ден от 9:00 до 18:00 ч